Paieška

Pamoka „French Cuisine’s influence to the European cooking“

Data
2022-03-22
Laikas
09.25 val.
Pabaiga:
10.25 val.
Vieta
Virtuali aplinka
Lektorius
Anglų k. mokyt. V. Bitkevičienė (Kauno J. Jablonskio gimnazija)
Tipas
Atvira veikla
Prioritetas
1 prioritetas
Kaina
0,00 €
Atsakingas asmuo:

Tema glaustai apžvelgs prancūzų virtuvės pradžią nuo viduramžių, didesnį dėmesį skiriant ‘aukštosios’ prancūzų virtuvės atsiradimui (‘high cuisine’ angliškai arba ‘haute cuisine’ prancūziškai), kuri datuojama nuo XXVII amžiaus ir siejama su virtuvės šefu La Varrene. Tema analizuos, kaip prancūziška virtuvė ir jos patiekalai įtakojo Europą, pradedant šimtmečiais atgal ir baigiant šių dienų Europa.

Pamoka skirta Frankofonijos mėnesiui Kaune minėti.

Pastabos

  • Dalyvių, kurie už kvalifikacijos tobulinimo(si) renginius moka savo lėšomis, prašome mokestį iš anksto pervesti į Luminor Bank AS sąskaitą LT75 4010 0425 0003 0278, gavėjas – Kauno švietimo inovacijų centras. Mokėjimo paskirtyje būtina nurodyti tikslų renginio pavadinimą.
  • Už renginius mokant dalyviui, mokėjimo kvitą prašome atsiųsti iki renginio pradžios (likus ne mažiau kaip 12 valandų), už renginį atsakingam asmeniui, renginio informacijoje nurodytu el. paštu.
  • Už renginius mokant įstaigai, sąskaita – faktūra bus išsiųsta el. paštu į įstaigą po renginio. Informacija dėl sąskaitų išrašymo el. p. saskaitos@kaunosic.lt
  • Užsiregistravus internetu, papildomai registruotis telefonu nereikia.
  • Dėl seminaro organizavimo įstaigoje paraiškas prašome pateikti direktoriui iki einamojo mėnesio 15 dienos. Tel.: (+37037)324061, 324043, 324157, el. p. info@kaunosic.lt

Registracija

Renginys pasibaigęs.
Skip to content